Tuesday, July 14, 2009

Revolution


Äntligen! Elliot har hittat något han gillar. Majskrokar är toppen. Kanske mest för att han kan hålla dem själv. Vet inte hur mycket han får i sig men det är i alla fall ett framsteg. Stolen han sitter i köpte jag på ikea. Har egentligen fått en i trä av mamma och pappa men den har sitter han så mycket bättre i.

4 comments:

Unknown said...

Viggo har lika dan stol men dyna fick vi ta bort direkt för han är ju så tjock att han inte går i med den :o

Majskrokar är gott har inte köpt till Viggo ännu men ska göra det, tjejerna älskar dem det lär ju tjockisen göra han med för han äter ju allt. Igår kokade jag havregrynsgröt om jag först mosade gryn i morteln innan jag kokade och det slukade han som ingenting

Barbro said...

Jag har också såna stolar, köpte till dagbarnen och de är MINA så dem har inte kommun fått. Betydligt smidigare än de klumpiga i trä som mina egna ungar satt i, de går ju lätt att montera isär och ta med sig också om man ska bort.

Han är för go, grabben, jättefin!

Marie said...

Men Viggo sitter ju så bra så han behöver inte det extra stödet. Tyvärr geggade Elliot ner dynan det första han gjorde.
Just nu får Elliot smaka så fort han visar intresse för något. (Såklart inte allt, utan allt som kan passa en bebis) Allt för att han ska börja äta.

Unknown said...

Visst är det konstigt att det inte finns den där plastdynan som man hade till de stolarna förr längre. Det ät helt värdo med tyg i en barnmatstol :@