Sunday, April 01, 2007

Tokyo

Nu är vi äntligen i Tokyo. Vi landade på Haneda igår eftermiddag. Sedan var det bara att ta tåget mot Takadanobaba, med ett byte. Inte det lättaste med varsin stor ryggsäck och ett handbaggage. Kul att stå på ett tåg i 40 min med en stor rygsäck på sig. Men till slut kom vi fram till Takadanobaba och bestämde oss för att gå till vårt boende. Vi var helt slut när vi kom fram. Vi fick våra nycklar och blev lotsade till vår lägenhet. Och lyckan var gjord när jag insåg att vi har ett eget kök och toalett/dusch. Men tyvärr är det inte så fräscht. Det är nog inte någon som bott här på länge. Men vi får städa lite så blir det nog ok.

Efter vi installerat oss var vi hungriga så vi gick till ett sushiställe i närheten. Det är Mattias favoritställe så när han kommer imorgon blir det nog att äta där ofta. Inte mig emot. Det är fantastiskt god mat där. När vi hade ätit handlade vi med oss lite frukost och lite öl (såklart). Fångar Jimmy på bild med en öl. Hm, har det hänt förut? Vi var så törstiga, så till och med jag drack öl för en gångs skull. I vårt sovrum är det en vanlig säng och en tältsäng. Och eftersom vi inte är gifta så står sängarna ifrån varandra.

Vi har tyvärr ingen uppkoppling i vår lägenhet så vi får gå till ett datorrum i ett annat hus. Därför kommer det bli lite svårare att prata via Skype. Men vi har en telefon till vår lägenhet, men vet inte vad det kostar att ringa. Lägger ut numret någon annan dag, glömde att ta med det hit.

No comments: