Tuesday, May 01, 2007

Sköna maj välkommen

Hoppas ni hade en bra valborg. Såg ni några eldar? Grillade ni? I så fall är jag avundsjuk, på grillandet alltså, inte eldarna. Jag längtar efter en grillad köttbit och en god sallad, gärna med fetaost i. Igår åt vi indisk mat och då fick vi en bit Tikka-kyckling. Smakade så gott, ungefär som utegrillad kyckling.

Vi såg inga eldar alls igår, men för några dar sen brann en butik i närheten. 63 brandbilar kom dit. Helt galet. Lite otäckt hur mycket rök som bildades, men tydligen var det "bara" två som hade blivit lindrigt rökskadade. Enligt nyheterna var det någon dumskalle som stått och lekt med en tändare vid fyrverkerierna. Inte så smart.

Efter lunch igår åkte vi till Kejsarpalatset för att gå lite inne i trädgården. Sen la vi oss i solen och hade det skönt. Nu är min näsa röd, som vanligt av årets första sol. Det var ca 25 grader och det är bara början, det kommer att bli varmare.

Sen åkte vi direkt till gymmet för ett styrkepass. Härligt.

1 comment:

Anonymous said...

Nu blev morsan glad,värmen gör att hon MÅSTE åka på nyprunda till Nyköping och handla nya kläder.Snart kommer vi. Puss o kram.