Saturday, March 03, 2007

Svenskar i Japan













Idag har vi insett att Sverige är en liten nation när det gäller skidor. Shit, vad norrmän det är här. Vi har sett en annan svensk flagga, men normännen tar upp halva läktaren. Men vad gör det, vi är glada ändå.

Hörde att vi sågs på TV. Det var ju kul. För er som inte orkade gå upp så tidigt lägger jag ut två bilder på oss hur vi såg i våra supportermaterial. (Mössan är inte gjord för människor med stora huvuden.)

Det var riktigt kul att se det live. Men man missar också mycket eftersom man inte får några tider. Så vi ställde oss vid stadoin där de rundar flera varv, där hade de kommentator (som refererade på japanska, engelska, tyska och norska) och en skärm så att vi såg vad som hände. Det var också där vi hängde upp flaggan. Kommer nog att stå på samma ställe imorgon också.

Imorgon kan det bli riktigt spännande. Pratade med en i svenska teamet (vet inte riktigt vem än). Han sa att Södergren kommer att kriga så länge han orkar. Han trodde mest på Mattias Fredriksson som är väldigt fokuserad och mår jättebra. Vi hoppas han har rätt.

Till sist kommer en liten bild från starten idag.

No comments: